Sinds haar oprichting werkt UUMUN samen met verschillende vooraanstaande bedrijven en personen. Zij ondersteunen UUMUN financieel, maar ook op andere wijze zoals door het verzorgen van trainingen voor de delegatie. Ieder jaar wordt gezocht naar partners ter ondersteuning van de jaarlijks terugkerende evenementen de Race to Diplomacy en de Legal Challenge.

​In ruil daarvoor heeft UUMUN de afgelopen jaren meerdere malen verschillende (nieuwe) initiatieven van haar partners ondersteund zoals een denktank, contact met de Utrechtse high potentials, of door het uitdragen van de bedrijven in binnen- en buitenland. UUMUN heeft naast een diverse delegatie ook een groot bereik onder zowel nationale als internationale studenten. Dit biedt bedrijven een interessante kans om op verschillende manieren samen te werken.

UUMUN biedt door dergelijke initiatieven regelmatig de mogelijkheid aan Utrechte studenten om kennis te maken met haar partners en het bedrijfsleven. Ben jij geinteresseerd wat er voor jou allemaal mogelijk is? Stuur een e-mail naar partners@uumun.nl voor meer informatie!

Onze partners

Universiteit Utrecht

De Universiteit Utrecht is onze oudste en een zeer gewaardeerde partner.

Ministerie van Defensie

Het Ministerie van Defensie verzorgt dit jaar voor de tweede keer de finaledag van onze Race to Diplomacy. Tijdens de vorige editie hebben Secretaris-Generaal Wim Geerts en Kapitein ter Zee Boudewijn Boots de deelnemers toegesproken.

Ministerie van Buitenlandse Zaken

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken steunt UUMUN al meerdere jaren en is een zeer gewaardeerde partner.

Utrechts Universiteitsfonds

Het Utrechts Universiteitsfonds (STUF) is al sinds geruime tijd één van onze meest gewaardeerde sponsoren.