De aanmeldingen voor UUMUN 2019 – 2020 staan nu open! Klik hier voor het aanmeldingsformulier en de deadlines 

 

Ben jij geïnteresseerd in internationale betrekkingen? Wil je leren speechen, lobbyen en onderhandelen? Sta jij te trappelen om een jaar lang intensief te trainen? Wellicht ben jij dan onze volgende delegate!

Als delegate van UUMUN ben je een jaar lang actief bezig bent met je ontwikkeling op het gebied van speechen, lobbyen, onderhandelen en schrijven. Met de gehele delegatie train je deze vaardigheden iedere week op woensdagavond en zaterdag middag. Deze trainingen krijg je niet alleen van je eigen delegatie en alumni, maar ook regelmatig van de partners van UUMUN. Het uiteindelijke doel van de trainingen is natuurlijk het behalen van een goed resultaat op de MUN-conferenties in Oxford (in oktober) Harvard (in februari). Als lid van de delegatie heb je of een board- of een memberpositie. Een boardpositie kost ongeveer 25-30 uur per week en met een memberpositie ben je ongeveer 16-20 uur per week bezig. Dit kan echter per maand verschillen. In de aanloop naar de conferenties (in november en februari) is het namelijk drukker dan gedurende de rest van het jaar.

Heb je interesse in UUMUN? Doe dan een keer mee met een open training of drink een kop koffie met één van onze bestuursleden! Het deelnemen aan een van onze evenementen is daarnaast een uitstekende manier om kennis te maken met UUMUN.
Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@uumun.nl
Meer informatie over de selectieprocedure van UUMUN vind je hier.